Om GBC!

Vår personalomsättning är mycket låg. Med ett sammansvetsat team blir vi hela tiden bättre och effektivare.

På så sätt kan vi fortsätta att framföra ditt budskap i varje samtal, med en professionell framtoning utan att förlora den vägvinnande, naturliga samtalskänslan.
 

Specialister på Besöksbokning

Gotlands Bokningscenter (GBC) hjälper företag att öka lönsamheten genom telemarketingtjänster av absolut högsta kaliber.
GBC är specialister på besöksbokning. Vi utbildar kontinuerligt våra medarbetare för att ständigt ligga i frontlinjen.

Vår Erfarenhet Ger Dig Fördelar

Vår långa erfarenhet och kunniga medarbetare ger resultat och värde för ditt företags satsade pengar.

För vår del är det en självklarhet att ha välutbildade medarbetare med yrkesstolthet.
Du kan känna förtroende för oss och skall veta att vi alltid gör vårt yttersta för att ditt uppdrag blir utfört exakt på det sätt du vill.

Din Samarbetspartner

När vi åtar oss ett jobb så tar vi oss an uppdraget fullt ut. Vi kommer att ge dig som kund feedback om hur allt fungerar. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi dessutom ge dig råd och tips för att förbättra processen. Det där lilla extra är vårt kännetecken. Kanske är det därför några av våra kunder varit med oss sedan vår start.

Effekt och Resultat

Vi har utvecklat ett mycket avancerat och välbeprövat bokningssystem. Det ger oss förmågan att utnyttja vår kunskap på bästa sätt. Vi har även möjlighet att återkoppla till våra kunder med statistik och andra uppgifter som kan förbättra processerna allt eftersom.

För att våra skickliga medarbetare ska kunna göra sitt absolut bästa ser vi också till att ha en teleteknisk utrustning av absolut senaste snitt.

Men tekniken är bara hjälpmedlet. Kunskapen är vårt verkliga trumfkort. 

Cookies
Created by Mexond